BioShock Infinite

BioShock Infinite 1.0

Uitstekende first-person shooter speelt zich af in de lucht

BioShock Infinite is een opvolger van de first-person shooter BioShock, dat zich afspeelde onder water. Dit keer gaan we met Bioshock Infinite de lucht in.
Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Prachtig verhaal
  • Mooie vormgeving en speelomgeving
  • Veel wapens om uit te kiezen
  • Originele speelomgeving

TEGEN

  • Geen multiplayer
  • Vereist OS X 10.8.3+

Excellent
9

BioShock Infinite is een opvolger van de first-person shooter BioShock, dat zich afspeelde onder water. Dit keer gaan we met Bioshock Infinite de lucht in.

Fantastische singleplayer, maar geen multiplayer

Bioshock Infinite is een erg boeiend spel, maar het is jammer dat de multiplayer-modus ontbreekt. Wel is er een mooi verhaal en dit tot op zekere hoogte veel goed. De gevechten in Bioshock Infinite zijn prima over de hele linie. Het vechten staat garant voor een hoop plezier met interessante wapens, alhoewel de variatie in vijanden te wensen overlaat. Maar  het achtergrondverhaal en de vormgeving sterlen de show in Bioshock Infinite. De personages zijn erg goed ontwikkeld en het geluid is geweldig.

Uitstekende performance op Mac

Je kunt je vorderingen op bepaalde controlepunten opslaan. Automatisch saven of een scène naar keuze opslaan is er echter niet bij. Er zijn drie moeilijkheidsniveaus. Als je die voltooit, kom je in de Ultra-hardcore 1999 mode: een echte uitdaging. De performance op de Mac is uitstekend - zeker net zo goed als op de PC - en het spel draait bijna op elke Macbook of iMac. Hierbij is OS X 10.8 Mountain Lion of hoger wel een vereiste. Let er ook op dat je Bioshock Infinite niet via Steam kunt downloaden.

Conclusie

Bioshock Infinite is misschien geen perfect spel, maar wel een fantastische ervaring. Dat is met name te danken aan het fantastische verhaal. De opzet van een First-Person Shooter schiet echter wat tekort voor een spel dat in veel opzichten zo grensverleggend is. Bioshock Infinite is adembenemend, gewelddadig en zet je aan het denken - ook lang nadat je bent uitgespeeld. Het is dan ook niet moeilijk om Bioshock Infinite van harte aan te bevelen.

Meeste download Actiespellen voor Mac

Meer
BioShock Infinite

Download

BioShock Infinite 1.0